Να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης

08:52 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΤΣΙΟ

Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Διαιτητής: Κάρλος Κολς Γκόμεζ (Ισπανία)

Έπειτα από ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Άρη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λάτσιο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με στόχο την νίκη που

θα τον κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης και θα τον βοηθήσει να ανακάμψει ψυχολογικά.
Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Πορτογάλο τεχνικό να παρατάσσει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, δεξί μπακ τον Σεϊταρίδη, στόπερ τους Πίντο, Βελάσκες και αριστερό μπακ τον Σπυρόπουλο. Στα χαφ θα παίξουν οι Βιτόλο, Λαγός και Ζέκα, στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Σισοκό με τον Χριστοδουλόπουλο και στην κορυφή θα είναι είτε ο Φορναρόλι είτε ο Τοτσέ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαρίνος, Χουχούμης, Μαυρίας, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Πετρόπουλος και Κουίνσι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος και Σο όπως και οι Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Κοτσόλης, Ταμπάκης.

Η φορμαρισμένη Λάτσιο θα παίξει με σύστημα 4-1-4-1 με σημαντική απουσία αυτή του βασικού τερματοφύλακα, του Μαρκέτι, ενώ ο Μίροσλαβ Κλόζε πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο. Η πιθανή ενδεκάδα: Μπισάρι, Σκαλόνι, Σιανί, Μπιάβα, Καβάντα, Λεντέσμα, Μάουρι, Ερνάνες, Γκονσάλες, Φλοκάρι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σκαρφάνια, Γκουεριέρι, Ντίας, Ράντου, Κόνκο, Κάνα, Ονάτσι, Κότζακ, Κλόζε, Ζάρατε.

Keywords
Τυχαία Θέματα