«Να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη»

22:24 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Συγκεντρωμένοι ώστε να αποφύγουν τις κακοτοπιές και να επιστρέψουν στις νίκες είναι στον Πανιώνιο,σύμφωνα με τον Χρήστο Αραβίδη.
Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το πως διαχειρίστηκαν την ήττα από την Κέρκυρα: «Είδαμε όλοι τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με την Κέρκυρα, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και έχουμε τρεις βαθμούς παραπάνω που θα ήταν καλό για την πορεία μας. Από εκεί και

πέρα, φροντίσαμε να διορθώσουμε και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη στο επόμενο παιχνίδι».

Για το πως περιμένει τον Πανθρακικό: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχει αρκετά κοινά σημεία αυτό το παιχνίδι με αυτό κόντρα στην Κέρκυρα. Είναι ευκαιρία να επανορθώσουμε για την εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, για τους οποίους παλεύουμε κάθε αγωνιστική».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα του Πανθρακικού και αν είναι καλό ή κακό για τον Πανιώνιο ότι έχει πίεση: «Σε κανένα παιχνίδι δεν κοιτάμε το πως θα συμπεριφερθεί ο αντίπαλος. Εμείς φροντίζουμε για την ομάδα μας, να έχει καλή απόδοση, να παίξει σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα, με αυτά που δουλεύουμε όλη τη βδομάδα και έχουμε δείξει στο φετινό πρωτάθλημα. Γι' αυτό το λόγο έχουμε και αυτή την πορεία έως τώρα. Έτσι θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε η δική μας ομάδα να αποδώσει τα "αναμενόμενα και θα προσπαθήσουμε να "χτυπήσουμε" το παιχνίδι».

Για το τι ξεχωρίζει κάτι από τον Πανθρακικό: «Όλη η ομάδα έχει βαθμό επικινδυνότητας. Και για το λόγο που είπατε εσείς, ότι είχε μια εντός έδρας ήττα από τα Γιάννινα με 3-0, αλλά και για το λόγο ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν τους τρεις βαθμούς. Το γνωρίζουμε αυτό, είμαστε προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι θα τα πάμε μια χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα