«Να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς»

11:15 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της Μίκρας, διατηρώντας το αήττητο στην Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

«Σήμερα είχαμε πολύ καλύτερη επίδοση στο σερβίς από τον Εθνικό που ήταν η καλύτερη ομάδα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ κρατήσαμε σε υψηλό επίπεδο την αλλαγή όπως κάνουμε συνήθως. Είναι επίσης θετικό ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε παρά τον μεγάλο όγκο δουλειάς στις προπονήσεις», είπε

ο Σωτήρης Δρίκος και συμπλήρωσε: «Στρέφουμε πλέον το βλέμμα μας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ και δεν μας ξεγελά η μέχρι τώρα παρουσία του, καθώς έχει παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι θα αντιδράσουν. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να περάσουμε με επιτυχία κι αυτό το παιχνίδι».

Ο Γιάννης Ανδρεάδης αν και γενικά δεν είχε παράπονα από την εμφάνιση των παικτών του, παραδέχθηκε ότι: «Πέσαμε σε έναν Ηρακλή που έπαιξε πολύ καλά κι ίσως δεν το πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ενώ ξεκινούσαμε καλά, μετά ο Ηρακλής μας έφευγε στο σκορ κι αυτό συνέβη σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν μας βγήκε σήμερα καθόλου η κόντρα επίθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα