«Να τελειώσουμε τη σειρά»

19:42 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βασίλης Φραγκιάς κράτησε χαμηλούς τόνους μετά την άνετη νίκη του Κολοσσού επί της Καβάλας (82-61) και τόνισε ότι η ομάδα του έκανε απλά το 1-0.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς γιατί ξέρω πολύ καλά με ποια ομάδα ξεκίνησε και ότι είχε αρκετά προβλήματα με αναγκαστικές αλλαγές παικτών. Αυτό του έκανε τη δουλειά πιο δύσκολη. Εμείς κάναμε απλά το 1-0. Το πρόβλημα που είχαμε όλη την εβδομάδα, είναι ότι σε διάστημα 25 ημερών δώσαμε μόλις ένα παιχνίδι. Αυτό το πράγμα εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους. Παίζαμε ανά μία εβδομάδα ή ανά τρεις μέρες και ξαφνικά κληθήκαμε να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, όπου

δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο. Ξαφνικά παίξαμε ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της και οπωσδήποτε το άγχος βάρυνε εμάς, που έπρεπε να κάνουμε το 1-0», είπε ο κ. Φραγκιάς και πρόσθεσε: «Οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Η Καβάλα στηρίζεται πάρα πολύ στο περιφερειακό σουτ και εμείς στα ντράιβ. Με τον κόουτς δεν έχουμε να κρύψουμε πολλά πράγματα. Πολλές φορές είναι θέμα ημέρας και έδρας η υπόθεση- νίκη. Την Παρασκευή θα παίξουμε στην Καβάλα, σε μία πολύ δυνατή έδρα. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε χωρίς Αμερικανό τον Πανιώνιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα