«Να βρω ρυθμό»

17:13 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του είναι συνυφασμένο με την Καλαμάτα και τα «Παπαφλέσσεια». Όχι μόνο γιατί είναι ο τόπος καταγωγής του, αλλά διότι εκεί το 2007 προσγειώθηκε στα 8,66 μέτρα, επίδοση που τον «φέρνει» στην 10η θέση όλων των εποχών παγκοσμίως, στο μήκος. Ο Λούης Τσάτουμας, επιστρέφει την 1η Ιουνίου στα Παπαφλέσσεια και ευελπιστεί να ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο άλτης του μήκους προέρχεται από την σύντομη - λόγω τραυματισμών- , αλλά

ουσιαστική παρουσία στον κλειστό στίβο και την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτερμποργκ.
«Έχει ολοκληρώσει ένα κύκλο προετοιμασίας και περιμένω μέσα από τους πρώτους αγώνες να βρει το ρυθμό του και να σταθεροποιηθεί ενόψει και του μεγάλου φετινού στόχου που είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός και συμπλήρωσε: «Το χειμώνα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που τελικά έγινε, λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας. Δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι σε ψηλό επίπεδο χωρίς την ανάλογη προετοιμασία». Ο Τσάτουμας ξεκίνησε τη χειμερινή σεζόν με αρκετά προβλήματα λόγω του τραυματισμού που «κουβαλούσε» από το 2012 και αναγκάστηκε τον Γενάρη να ταξιδέψει στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες.
Ο αθλητής μετά τα Παπαφλέσσεια θα πάρει μέρος στο Challenge του Ραμπάτ στις 9 Ιουνίου, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί στο Γκέτεμποργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα