«Να βρούμε τη χρυσή τομή»

20:16 30/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μίλησαν Νίκος Γεωργαντζόγλου και Νίκος Γριμάνης, αλλά όλα θα κριθούν στην πράξη. Το κλίμα στην ωριαία συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ήταν συναινετικό. Έγινε παρόντος του γενικού αρχηγού της ΑΕΚ, Σταύρου Τσιλιμιγκάκη. Αποφάσεις δεν ελήφθησαν. Συζητήθηκε το θέμα που προέκυψε με την Bios Balance, αλλά και το ενδεχόμενο ενεργοποίησης εκ νέου του πρώην χρηματοδότη της ΑΕΚ Άργους. Από πλευράς

ΚΑΕ διέρρευσε, ότι θα γίνει κι άλλη συνάντηση...

Η δήλωση Γριμάνη είναι η παρακάτω:

«Προσπαθούμε να βρούμε τη χρυσή τομή. Κάναμε μία ανασκόπηση για τα λάθη του παρελθόντος. Σαφώς και έπλεξα στη συνάντηση που είχαμε το εγκώμιο του Λιόγα, στον οποίο χρωστάμε μεγάλη ευγνωμοσύνη, που μας έφτασε μέχρι εδώ. Όλα παραμένουν ανοικτά επί του παρόντος. Να συμμορφωθούμε με την λογική ότι πρέπει να συνενωθούμε και συγκεντρωθούμε στον βασικό μας στόχο, την άνοδο στην Α1, το φυσικό μας σπίτι».

Ο κ. Γριμάνης είπε ακόμη: «Αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη και εβδομάδα αποφάσεων. Κι αυτό που θέλω να τονίσω είναι: Θα πρέπει όλοι μας να δουλεύουμε με μόνο γνώμονα το καλό της «Βασίλισσας», δίχως εγωισμούς, μικροσυμφέροντα και διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν ένα άσχημο κλίμα. Θα πρέπει να βρούμε ένα πλάνο τώρα, και δεν είναι αργά. Να το συμφωνήσουμε όλοι μαζί, ώστε να δημιουργήσουμε την ηρεμία που χρειάζεται η ομάδα για να μπορέσει να πιάσει τον στόχο της».

Απαιτεί αποκωδικοποίηση, αλλά μένουμε στο προφανές. Για την ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα