Νασρί: Ακόμα δεν μας έχουν συγχωρήσει

15:32 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι τσακωμοί στο εσωτερικό της ομάδας και οι κακές εμφανίσεις έφεραν την Εθνική Γαλλίας νωρίς εκτός διοργάνωσης και αυτό οι φίλαθλοι ακόμα δεν το έχουν συγχωρήσει κάτι που αναγνωρίζει ο Σαμίρ Νασρί ο οποίος υπογράμμισε την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να εμφανίσει ένα καλύτερο πρόσωπο.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Οι φίλαθλοι της ομάδας δεν μας έχουν συγχηρήσει ακόμα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτό. Στην Νότιο Αφρική

η εικόνα που παρουσίασε η εθνική ήταν πολύ άσχημη και τα τελευταία δυο χρόνια προσπαθούμε πολύ να την αλλάξουμε. Μην ξεχνάμε πως εδώ και 23 παιχνίδια είμαστε αήττητοι. Προσπαθούμε να δείξουμε σε όλους κάτι διαφορετικό. Θέλουμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε απλώς κάποιοι με τεράστιο εγωισμό και μεγάλα κεφάλια. Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς και θέλουμε να τους δώσουμε την ευχαρίστηση να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για αυτούς".
Ο Νασρί κοιτά και λίγο πιο μακριά, ως το Μουντιάλ του 2014: "Πλέον φτάσαμε στην ηλικία των 24 και των 25 και έχει έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι σημαντικό. Το να κερδίσουμε το EURO είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα είναι έτοιμη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το EURO. Εμείς στα δυο πρώτα παιχνίδια παίξαμε καλά και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα