Νασρί: Βελτίωση εκτός έδρας

20:48 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νασρί ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο 3-0 επί της Σουόνσι το απόγευμα της Κυριακής. Ένα αποτέλεσμα που έφερε τους «πολίτες» στους 25 βαθμούς και τους διατήρησε στο -6 από την κορυφή του πίνακα και την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Σε αντίθεση με τα ματς στο «Etihad», η εκτός έδρας επίδοση της Σίτι μόνο καλή δεν είναι φέτος και σε αυτό στάθηκε ο Νασρί, τονίζοντας πως μόνο έτσι θα καταφέρει η ομάδα του να πλησιάσει τους «κανονιέρηδες» ή ακόμα και να γίνει πράξη η επιθυμία του Μανουέλ Πελεγκρίνι να βρεθεί στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με το που μπει το 2014.

«Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα καθώς έχουμε να δώσουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Το πιο σημαντικό πράγμα αυτήν τη στιγμή είναι να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι στο ματς της Τετάρτης με τη Γουέστ Μπρομ, αν θέλουμε να βελτιώσουμε την εκτός έδρας επίδοσή μας. Πρέπει να μειώσουμε την απόσταση από την Άρσεναλ πριν τεθούμε αντιμέτωποι και σε αυτό το διάστημα έχουμε δύο αγώνες εκτός. Οφείλουμε να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με τα εντός έδρας παιχνίδια και σε αυτά τα ματς» ήταν τα λόγια του Νασρί.

Η Σίτι αντιμετωπίζει τις Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον εκτός έδρας στις επόμενες δύο αγωνιστικές, στη συνέχεια ταξιδεύει στο Μόναχο για το ματς με τη Μπάγερν και στις 14/12 φιλοξενεί στο Μάντσεστερ την Άρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα