Νάβας: Έχω την ΑΕΚ στην καρδιά μου

11:12 30/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στο προφίλ του στο facebook έχει φωτογραφία του αγκαλιά με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Ο... τοίχος του είναι κατακίτρινος. Σχεδόν καθημερινά λαμβάνει μηνύματα αγάπης από οπαδούς της ΑΕΚ κι ας έχουν περάσει πια 14 χρόνια από την αποχώρησή του από την ομάδα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο 38χρονος σήμερα Νάβας φόρεσε τις φανέλες πολλών ομάδων. Η «Ένωσης», όμως, θα έχει πάντα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά του. Όπως και η Ελλάδα,

μια χώρα στην οποία ελπίζει να επιστρέψει σύντομα.

Ο Αργεντινός έφτασε στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2000 και ο Μάκης Ψωμιάδης ξόδεψε για την απόκτηση του άσου της Μπόκα Τζούνιορς 700.000.000 δραχμές! Αποχωρώντας είχε κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδας και είχε κάνει δύο καταπληκτικές εμφανίσεις κόντρα στη Λεβερκούζεν για το Κύπελλο UEFA. Α! Είχε κάνει και την... διάσημη χειρονομία μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το Νοέμβριο του 2002, όταν χρησιμοποίησε τα δάχτυλά του για να δείξει το... σκορ στους αντίπαλους οπαδούς. Δεν ήταν δυνατόν, λοιπόν, η κουβέντα μας να αρχίσει διαφορετικά.

-Φερνάντο, πως νιώθεις σήμερα όταν σκέφτεσαι εκείνη την ενέργεια;
Ότι ήμουν νέος και πολύ παρορμητικός. Μέσα στο γήπεδο, την ώρα του αγώνα οι αντιδράσεις μπορεί να είναι έντονες και ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα.

-Γνωρίζεις, ίσως, ότι αυτή η χειρονομία θεωρείται σύμβολο για τους οπαδούς της ΑΕΚ;
Όχι, δεν το ήξερα. Η αλήθεια είναι πως οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι από τους πιο ένθερμους. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που είχαμε τόσο καλή σχέση. Ταιριάξαμε και πραγματικά με στήριζαν πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη

Keywords
Τυχαία Θέματα