Νέα «άκαρπη» συνάντηση με Έρτσο

13:07 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα συνάντηση είχαν χθες βράδυ η Ερασιτεχνική μαζί τον Γεράσιμο Έρτσο, παρουσία και δύο συνεργατών του. Αυτή παρότι διήρκησε αρκετή ώρα, στην ουσία δεν έβγαλε καμία... είδηση. Ο αρχιτέκτονας της Σκεπαστής, που έχει πάρει πρωτοβουλία για ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρητικότητας 40.000 θέσεων, παρουσιάστηκε και εχθές ενώπιο της διοίκησης, προκειμένου να αναλύσει πιο διεξοδικά τα σχέδιά του. Ωστόσο, πάλι υπήρξαν πολλά κενά. Και αυτό

διότι δεν υπήρχαν συγκεκριμένες χωροταξικές μελέτες, που ακόμα και αν έχουν γίνει, δεν παρουσιάστηκαν στο Δ.Σ. Μάλιστα, όπως τονίστηκε από τον Έρτσο, το γήπεδο θα είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό, δεν θα περιλαμβάνει στίβο και δεν προβλέπονται άλλα γήπεδα για να στεγαστούν τα υπόλοιπα αθλήματα της ΑΕΚ, ενώ κενά είχε και το θέμα του παρκινγκ, το οποίο είναι υποχρεωτικό πλέον στα γήπεδα, ανάλογα με την χωρητικότητά τους.

Παράλληλα, στην συνάντηση αυτή, η πλευρά της Ερασιτεχνικής ρώτησε τον κ. Έρτσο για τη χρηματοδότηση του έργου και τα funds που ισχυρίζεται ότι έχει βρει και θα βοηθήσουν στην κατασκευή. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξει και... βοήθεια, μέσω στεγαστικού δανείου. Στο τέλος της συζήτησης, ο Έρτσος και οι συνεργάτες του έδειξαν αποφασισμένοι ότι θα προχωρήσουν τα σχέδιά τους, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει και νέο ραντεβού, αν και κάτι τέτοιο δεν ορίστηκε από χθες.

Keywords
Τυχαία Θέματα