Νέα αλλαγή στην Εθνική Νεανίδων

17:52 26/4/2013 - Πηγή: AEK365

Λόγω της συμμετοχής της στις πανελλαδικές εξετάσεις η Δάφνη Βαρουδάκη (Μαρκόπουλο), δεν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων και τη θέση της στην 12άδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που θα αγωνιστεί στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος (8-12 Μαΐου στη Βουλγαρία), θα πάρει η Μαρία Σωτήριου του Παναθηναϊκού.

«Δυστυχώς το πρόβλημα των Πανελλαδικών είναι μεγάλο, αλλά πρέπει να σεβαστούμε την αγωνία των παιδιών που λίγες ημέρες μετά την επιστροφή θα δώσουν εξετάσεις», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος ανέλυσε το σκεπτικό των κλήσεων που έγιναν στην Εθνική Νεανίδων.

«Η συμμετοχή της Εθνικής Νεανίδων στο συγκεκριμένο τουρνουά ήταν επιβεβλημένη κι αυτό γιατί η μη συμμετοχή μας ή το οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα το συναντήσει στο μέλλον η σημερινή Εθνική Κορασίδων όταν γίνουν Νεάνιδες. Παράλληλα θέλησα να δώσω κι άλλες διεθνείς συμμετοχές σε αθλήτριες της Κορασίδων ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά και να δω κάποιες νεάνιδες ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Γυναικών. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ πάντως είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα