Νέα γραπτή δήλωση Κοτσώνη

23:41 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε νέα γραπτή δήλωση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Κοτσώνης. Τέσσερις ώρες μετά την γραπτή δήλωση αποχώρησης από την Ανεξάρτητη Ένωση φίλων ΑΕΚ, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική δήλωση, με την οποία υποστήριξε ότι δεν υπήρξε σύγκρουση με τους μικρομετόχους, αλλά διαφωνίες σε... θέματα τακτικής. Παρά το γεγονός ότι όσοι παραβρέθηκαν στην τελευταία ΓΣ της ΠΑΕ έγιναν μάρτυρες έντασης μεταξύ του ίδιου (αλλά και του κυρίου Τσαντήλα) και των μικρομετόχων, κάτι που

επισημάνθηκε από το σύνολο του Τύπου. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι κύριος Κοτσώνης στη νέα του δήλωση εκφράζεται κατά των συγκρούσεων και των εμφυλίων, ενώ στην προ -μόλις- τεσσάρων ωρών ανακοίνωσή του άφηνε αιχμές για λασπολόγους και καλοθελητές και... δεσμευόταν «να λύσει τους λογαριασμούς του μαζί τους».
Στην νέα δήλωση του ο κύριος Κοτσώνης ανέφερε τα εξής: «Επειδή φαίνεται ότι κάποιοι παρανόησαν την σημερινή μου ανακοίνωση με την οποία δηλώνω την αποχώρηση μου από την Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ και τους «Μικρομετόχους» θεωρώ σκόπιμο να ξεκαθαρίσω τα εξής:
• Δεν διαφώνησα σε κανένα ζήτημα ουσίας σχετικά με την πρόταση για Αύξηση με δημόσια εγγραφή. Οι όποιες διαφωνίες μου έχουν να κάνουν με θέματα τακτικής.
• Δεν έχω εμπλακεί προσωπικά σε κανέναν εμφύλιο, δεν μ' ενδιαφέρει άλλωστε.
Είναι περίεργο το γεγονός ότι παρά την αδιέξοδη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ αρκετοί συντάκτες του ρεπορτάζ μας περιμένουν την παραμικρή ευκαιρία για να γράψουν σχετικά με συγκρούσεις και εμφυλίους. Αντί γι' αυτό καλό θα ήταν να γράψουν για την κοινή προσπάθεια που πρέπει να ξεκινήσουμε μαζί με τον όποιο «επενδυτή» για να σωθεί η ομάδα.
Τώρα ειδικά που οι 48 δόσεις δεν φαίνεται να περνάνε (πόσο μάλλον οι 60 που θέλει ο κ. Βιντιάδης) και αν περάσουν θα ισχύσουν μόνο για όσους δεν είχαν χάσει ούτε μία ως τώρα, υπάρχουν άραγε κάποιοι που να νομίζουν ότι η ΑΕΚ δεν μας χρειάζεται όλους; Αν θέλουν κάποιοι να βοηθήσουν πραγματικά ας στρέψουν τις προσπάθειες τους και την ενεργητικότητα τους προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή της Αύξησης με δημόσια εγγραφή.
Υ.Γ. 1. Απορώ από πού βγήκε ότι στην Γ.Σ. υπήρξε ένταση με μένα και τον κ. Σταθάκο, σίγουρα όμως αυτός που το έβγαλε δεν πρέπει να ήταν παρών ή αν ήταν δεν πρόσεχε.
Υ.Γ. 2. Δεν «την κάνω από πουθενά» αν δεν ολοκληρώσω ότι πρέπει να ολοκληρώσω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου άλλωστε.
Υ.Γ. 3. Το ΣΔΟΕ το έφερε στην ΠΑΕ ο κ. Αδαμίδης όταν δημοσιοποίησε τον Διαχειριστικό Έλεγχο στις 21/01/2011. Από τότε το ΣΔΟΕ ασχολείται μαζί μας. Ούτε η Ερασιτεχνική ούτε η Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ, ούτε οι «Μικρομέτοχοι» το έφεραν (άσε που δεν έχει έρθει ακόμη). Τέρμα πια αυτή η καραμέλα!
Υ.Γ. 4. Τώρα είμαι πιο επικίνδυνος για κάποιους από πριν».

Keywords
Τυχαία Θέματα