Νέα τροπή στο θρίλερ απαγωγής του 26χρονου

21:13 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζεται έως και σήμερα το θρίλερ με την απαγωγή 26χρονου Μάριου-Παρασκευά Παπαγεωργίου με τον «εγκέφαλο» των απαγωγέων να υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο νεαρός του ζήτησε να τον βοηθήσει να «στήσουν» την απαγωγή με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από την οικογένεια του.

Ως «εγκέφαλος» της απαγωγής του νεαρού φέρεται ένας ηλικιωμένος 72χρονος, φίλος της οικογένειας του 26χρονου.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται το βαρύ κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, στο οποίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, κακουργήματα όπως της σύστασης

εγκληματικής οργάνωσης, απαγωγής κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκατηγορούμενοι του στην υπόθεση απολογούμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο 72χρονος είναι αυτός που οργάνωσε την απαγωγή και ότι οι ίδιοι είχαν περιφερειακούς ρόλους. Την ίδια ώρα ο 72χρονος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι όλη η απαγωγή ήταν στημένη από το ίδιο το θύμα.

Ανακριτής και εισαγγελέας ομόφωνα έκριναν ότι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή οι έξι άντρες που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεση, ενώ διαφορετική εκτίμηση είχαν για τη συγκατηγορούμενη τους η οποία αφέθηκε ελεύθερη.

Ο 26χρονος φοιτητής ωστόσο εξακολουθεί να αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο και εκφράζονται πλέον φόβοι για τη ζωή του.

Στην προσπάθεια εύρεσής του, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 26χρονου, αλλά και των επτά ατόμων που κατηγορούνται.

Πρόκειται για τους:

-Πέτρο Φ. Μιχελάκο, που γεννήθηκε το 1941 στη Μεσσηνία

-Αριστείδη Τ. Ορέντιο, που γεννήθηκε το 1967 στη Νίκαια

-Βασίλειο Ι. Ταμπακάκη, που γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά

-Γεράσιμο Ι. Ταμπακάκη, που γεννήθηκε το 1981 στη Νίκαια

-Αναστάσιο Μ. Μπασάντη, που γεννήθηκε το 1955 στην Κουμάνη Μεσαρίας Άνδρου Κυκλάδων

-Παναγιώτη Λ. Χαϊκάλη,που γεννήθηκε το 1968 στους Αγίους Αναργύρους

-Ευγενία Ι. Ταμπακάκη, που γεννήθηκε το 1976 στον Πειραιά

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες των κατηγορουμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα