Νέες δηλώσεις Τσάκα

10:22 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Για όλους και για όλα μίλησε για ακόμα μια φορά ο Βλάσης Τσάκας ο οποίος μοίρασε υποσχέσεις. Φυσικά στάθηκε στον Πρίγκιπα που θα... σώσει τον ΠΑΟ αλλά αι γενικότερα στις διοικητικές εξελίξεις στους «πράσινους».

Αναλυτικά ο ο Τσάκας στην ΕΡΑΣΠΟΡ είπε:

Πολλοί δεν βλέπουν πολλά και όλοι βλέπουν τα πάντα. Ένας Πρίγκιπας κάνει την τιμή να έρχεται στην Ελλάδα

τώρα που όλοι την φτύνουν και δεν τον θέλουμε. Σε λίγο θα μας πείτε ότι έρχεται εδώ για να του δώσουμε και λεφτά. Υπάρχει η προσωπική άφιξη του Πρίγκιπα στην Αθήνα και εν συνεχεία η έγκριση του φακέλου του από την ΕΕΑ. Αν δεν έχετε εμπιστοσύνη στους θεσμούς τι να πω.
Γιατί πήγε ο Πρίγκιπας να ανοίξει λογαριασμό μόνος του στην τράπεζα;
Είμαστε 50 μέτρα από την τράπεζα. Ήθελε να κάνει την βόλτα του.
Αναφέρεστε κάπου στην Αθήνα ή στην Παιανία;
Στο Άτικα πίσω ακριβώς από το ξενοδοχείο. Λέτε να μην ξέρω εγώ που πήγε, είμαι και εγώ στην φωτογραφία λέτε να μην ξέρουμε που πήγα. Μας πρότεινε η τράπεζα να στείλει bank oficcers αλλά δεν θέλαμε. Και αυτό είναι καταδικαστέο; Γιατί το θέσατε σαν μομφή και αυτό".
Πόσα χρήματα θα επενδύσει;
Δεν θέλω να μπω καθόλου σε αυτό το θέμα. Αυτά θα συζητηθούν. Αύριο και μεθαύριο θα υπάρξει επικοινωνία με την ΠΑΕ για το πως θα μπούμε εμείς στο παιχνίδι.
Δεν σας επηρεάζει το συμφωνητικό με το "Σωματείο";
Είδαμε ότι το συμφωνητικό που δόθηκε στην δημοσιότητα δεν μας σταματούσε και για αυτό συνεχίσαμε. Αν ήταν ισχυρό δεν θα το κάναμε. Επειδή βλέπουμε το ελεύθερο να κινηθούμε Πήραμε την έγκριση της επιτροπής που δεν έχει καν το "Σωματείο".
Έχει γίνει οικονομικός έλεγχος;
Όχι δεν έχει γίνει. Ξέρετε πολύ καλά ότι ο προηγούμενος οικονομικός έλεγχος έγινε από εμένα. Λέτε ότι δεν ξέρω τι πουλάω στον άνθρωπο που βάζω να αγοράσει κάτι. Ο έλεγχος διήρκεσε ενάμιση μήνα. Αυτά τα περιθώρια μας είχαν δώσει και εμείς είχαμε και δυο ελέγχους που πατούσαμε πάνω. Δεν αγνοείς δυο σοβαρές εταιρείες που έχουν κάνεις ελέγχους. Το τι βγάλαμε δεν θα το πούμε στον αέρα. Όλοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μέσα με ένα χ ποσό μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Ο έλεγχος που έγινε για την περίπτωση του Πρίγκιπα πάτησε στους δυο προηγούμενους. Μπόρεσα να παρουσιάσω τα δεδομένα στον Πρίγκιπα Φειζάλ ο οποίος ήρθε στην Αθήνα. Μόλις γίνει ιδιοκτήτης μπορούν να διασταυρωθούν με ορκωτούς λογιστές. Θα γίνει ο έλεγχος παράδοσης. Ξέρουμε που πονάει και πως θα το αντιμετωπίσουμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε γουρούνι στο σακί.
Σας φαντάζει λογικό να δίνει συνέντευξη Τύπου και ο κ. Βαρδινογιάννης να μην δέχεται να τον συναντήσει;
Η επίσκεψη της πλευράς Βαρδινογιάννη και η συνάντηση που είχαμε με τον Πρίγκιπα ικανοποίησε και τις δυο πλευρές. Έδωσα μια απάντηση.
Οπότε λέτε ότι λένε ψέματα οι άνθρωποι του κ. Βαρδινογιάννη που έλεγαν ότι δεν υπήρξε συνάντηση;
Η πλευρά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ δηλώνουμε ικανοποιημένοι από την συνάντηση με τον κ. Βαρδινογιάννη αλλά μετά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από τη συμφωνία του με τον κ. Αλαφο
Keywords
Τυχαία Θέματα