Κλινικά νεκρός ο οπαδός του Εθνικού!

20:31 14/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας συνάνθρωπος μας που ταξίδεψε από τα Χανιά στο Ηράκλειο για να δει την αγαπημένη του ομάδα βρέθηκε στην εντατική κλινικά νεκρός ως αποτέλεσμα της ζούγκλας που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι απίστευτό κι όμως σε ματς Γ' Εθνικής μεταξύ Ηροδότου και Εθνικού το μίσος κοστίζει τη ζωή σε έναν 46χρονο. Όπως αναφέρει το zougla.gr, το sentragoal,gr

και μέσα της Κρήτηας ο οπαδός του Εθνικού είχε δεχτεί επίθεση από αντίστοιχους του Ηροδότου λίγο πριν τη λήξη του ματς. Τον χτύπησαν ανελέητα στο κεφάλι και έμεινε αναίσθητος. Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έπεσε σε κώμα και είναι κλινικά νεκρός από ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι. Τα χτυπήματα που έφερε του είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά με αποτέλεσμα να είναι πλέον κλινικά νεκρός όπως ενημέρσαν άνθρωποι του Εθνικού που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα του στο νοσοκομείο. Ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του και ένας ή περισσότεροι κατεστραμμένοι με το ελληνικό ποδόσφαιρο να προκαλεί πλέον αηδία. Να σημειώσουμε ότι απο τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελεφρά ακόμα τρία άτομα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί στο Βενιζέλειο ενημέρωσαν πως δεν μπορούν πλέον να κάνουν κάτι για την περίπτωση του άτυχου οπαδού και πλέον γίνονται σκέψεις για μεταφορά του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα. Από το Βενιζέλειο πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα