Νέο δημοσίευμα για ΟΣΦΠ και Αυλωνίτη

12:09 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν μερικές μέρες δημοσίευμα ήθελε τον Ολυμπιακό να τσεκάρει την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη, παρά το γεγονός πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία για την μεταγραφή του 23χρονου κεντρικού αμυντικού στην ΑΕΚ. Σήμερα υπάρχει νέο δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της ομάδας του λιμανιού για τον ποδοσφαιριστή.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα SPORTDAY

σημειώνει πως είναι πολύ πιθανόν η διάρκεια δανεισμού του Καρλ Μεντζανί στον Ολυμπιακό να τελειώσει πρόωρα μιας και μέχρι στιγμής ο διεθνής Αλγερινός κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση στην βασική ενδεκάδα.
Έτσι ο Μεντζανί αναμένεται να επιστρέψει στην Μονακό και στον Ολυμπιακό έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο Τάσος Αυλωνίτης.
Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος στόπερ έχει παίξει σε δέκα αγώνες της Σούπερ Λίγκας και έναν για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ την περσινή σεζόν είχε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και έχει παραστάσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σημαντικά ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα