Νέο ερωτικό σκάνδαλο στις Kardashian

11:50 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

Επί 72 ώρες είναι άφαντος ο μπασκετμπολίστας Lamar Odom, καθώς η Khloe τον πέταξε έξω από το σπίτι τους, επειδή σύμφωνα με τις φήμες δεν άντεχε τις απιστίες του. Η ίδια προκειμένου να διαψεύσει τις φήμες ξέσπασε στο Twitter: "Πολύ σκληρό να κάθομαι εδώ και να ακούω ανθρώπους να λένε αδηδίες για την οικογένειά μου! Άει γ....ε, ντροπή σας! Είμαι υπερπροστατευτική για να δέχομαι όλα άυτά τα σ...ά!". '

Εδώ και μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι ο μπασκετομπολίστας ενεπλάκη σε ερωτικό σκάνδαλο, απατώντας τη σύζυγό του με δύο διαφορετικές γυναίκες. Ωστόσο, αρκετές πηγές αναφέρουν στο TMZ ότι η πραγματική αιτία για την κρίση στον γάμο τους είναι ότι ο Lamar κάνει χρήση ναρκωτικών. Νωρίτερα, την προηγούμενη εβδομάδα, λέγεται ότι η οικογένεια Kardashian επενέβη ώστε να πείσει τον Lamar να επσιτρέψει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Η Κhloe παρακάλεσε τον Αύγουστο του 2012 τον Lamar να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης κι όταν εκείνος έκανε εισαγωγή σε ίδρυμα του Σαν Ντιέγο εκείνη προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ προκειμένου να φροντίσει ώστε ο σύζυγός της να παραμείνει στο κέντρο όσο χρειαστεί.

Λέγεται ότι ο ίδιος ο μπασκετμπολίστας διαρκώς απειλούσε ότι θα εγκαταλείψει το ίδρυμα και η Khloe τον επισκέφτηκε δεκάδες φορές για να τον πείσει να παραμείνει, αλλά τελικά πήρε εξιτήριο με το έτσι θέλω τρεις βδομάδες μετά.

Πριν από δύο εβδομάδες η Kourtney βγήκε από ένα ερωτικό σκάνδαλο και η ίδια όταν μοντέλο ισχυρίστηκε ότι είναι ο πατέρας του τρίχρονου γιου της Mason, οπότε η ίδια όσο και ο γιος της και ο σύντροφός της Scott Disick έκαναν τεστ DNA ώστε να αποδείξουν ότι ο μικρός είναι γιος τους.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Keywords
Τυχαία Θέματα