«Νέο κεφάλαιο στην ιστορία του βόλεϊ»

19:27 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία του βόλεϊ έκανε λόγο ο θριαμβευτής των εκλογών της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ εμφανίστηκε ενωτικός, τονίζοντας πως όλοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τις εντάσεις και τις διαφωνίες. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ'αρχήν τα σωματεία για τη μεγάλη τους προσέλευση στη Γενική Συνέλευση, η οποία και δικαιώνει την επιλογή μας για τη διεξαγωγή της στο Βόλο. Το σημερινό αποτέλεσμα δείχνει ότι τα σωματεία εκτίμησαν τις προσπάθειές μας για το καλό του αθλήματος στα δύο δύσκολα χρόνια που πέρασαν

και παράλληλα μας δίνει ''καθαρή'' εντολή να διοικήσουμε την επόμενη τετραετία στο πλαίσιο των αρχών που έχουμε διακηρύξει.

Από αύριο το πρωί αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην Ιστορία του ελληνικού βόλεϊ. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω τις εντάσεις και τις διαφωνίες, να επουλώσουμε τις πληγές και να στηρίξουμε το άθλημα μαζί με όλους όσοι το αγαπάνε πραγματικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου εντός και εκτός Δ.Σ. για τη συντονισμένη προσπάθεια που έφερε αυτό το αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα