Νέο σάιτ για την ΕΡΤ

21:21 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

Τους νέους διαδικτυακούς τόπους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Λάμπης Ταγματάρχης.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πολυμέσων για την ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας της ΕΡΤ, ο κ. Ταγματάρχης τόνισε ότι η προσπάθεια αυτή υλοποιήθηκε με ίδιους πόρους, χωρίς εξωτερικές αναθέσεις και επιπλέον κόστος για την εταιρεία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η δημόσια ραδιοτηλεόραση, παρά τη δύσκολη συγκυρία, καταφέρνει πάντα να προχωρά σε καινοτόμες δράσεις, που ενισχύουν την εικόνα της και αναδεικνύουν τις συστηματικές και στοχευμένες προσπάθειες της διοίκησης και των εργαζομένων.

Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη στενής συνεργασίας της διοίκησης με τους εργαζόμενους, προκειμένου να συζητηθούν από κοινού τα προβλήματα της εταιρείας, να αναζητηθούν λύσεις, να κατατεθούν δημιουργικές προτάσεις και να χαραχθεί η μελλοντική προοπτική της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο Διευθυντής Πολυμέσων της ΕΡΤ κ. Γιάννης Βουγιουκλάκης, παρουσίασε τους νέους διαδικτυακούς τόπους του www.ert.gr και ανέλυσε τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Τόνισε ότι ο κεντρικός ιστότοπος της ΕΡΤ έχει εμπλουτιστεί με 18 νέα site και ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια σε πραγματικό χρόνο, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε καινοτόμες υπηρεσίες, όπως το Web TV, τη διάθεση 700 ωρών προγράμματος σε Video On-Demand, την παρουσία της ΕΡΤ στα social media (facebook, twitter, youtube) κ.α. Ο κ. Βουγιουκλάκης αναφέρθηκε επίσης στην αποδοχή της πρωτοβουλίας της ΕΡΤ, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από την υψηλή επισκεψιμότητα των διαδικτυακών της τόπων.

Ο κ. Ταγματάρχης, μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου, απένειμε τα χρηματικά έπαθλα στους νικητές του Πανελλήνιου Διαγωνισμού που διεξήγαγε η δημόσια ραδιοτηλεόραση, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους web designers να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον σχεδιασμό του κεντρικού διαδικτυακού της τόπου. Τα τρία πρώτα βραβεία απονεμήθηκαν στον κ. Γεώργιο Καλοκαίρη και τις κυρίες Σταματίνα Νερούτσου και Ελένη Αλεξάντερ, οι προτάσεις των οποίων θα αξιοποιηθούν στον σχεδιασμό του Web Channel της ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα