Νέο στάδιο για Τσέλσι

16:42 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Σε περίπτωση που οι «μπλε» πάρουν την απόφαση για «μετακόμιση», θεωρούν πως η συγκεκριμένη τοποθεσία θα είναι η καταλληλότερη ώστε να ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ομάδας, χωρητικότητας 60.000 θέσεων.
«Δεν είμαστε οι μοναδικοί που ενδιαφερόμαστε για την έκταση στο Battersea Power Station, επομένως, δεν είναι σίγουρο ότι η προσπάθειά μας θα στεφθεί με επιτυχία» αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση της Τσέλσι, που τονίζει επίσης ότι «υπάρχουν πολλά εμπόδια για να ξεπεραστούν στο εγχείρημά μας, όπως η ανάγκη στήριξης

από τους οπαδούς μας, οι μέτοχοι της έκτασης στην οποία βρίσκεται το Στάμφορντ Μπριτζ, η έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο τουWandsworth, των αρμόδιων αρχών του Λονδίνου».
Αυτό, το οποίο καθίσταται σαφές στους φίλους της Τσέλσι, είναι πως η κατάθεση προσφοράς για την αγορά των στρεμμάτων στο Battersea Power Station δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση για αποχώρηση από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Φυσικά, η συγκεκριμένη διευκρίνιση γίνεται προς αποφυγή αντιδράσεων από τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την αντίθεσή τους στη σκέψη των διοικούντων για μετακόμιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα