Νεστορίδης: Όλοι στο ΟΑΚΑ, παίζουμε την ιστορία μας!

10:26 12/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί μαζικά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και να στηρίξει την ομάδα, απεύθυνε ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης: «Όλοι οφείλουν να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή, όλοι πρέπει να είναι εκεί να στηρίξουμε την ομάδα και την προσπάθεια των παιδιών, δεν πρέπει να λείπει κανείς, παίζουμε την Ιστορία μας σε αυτό το ματς», είπε αρχικά ο Νεστορίδης στην "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" και συνέχισε: «Όταν

πήγαινα στα Σπάτα κι έβλεπα τα παιδιά στεναχωρημένα, καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Λίνεν. Και το έλεγα στον Δημητρέλο. Τώρα ήρθαν τα νέα παιδιά με τον Δέλλα προπονητή και όλοι θα είμαστε δίπλα του. Πρέπει να είμαστε πάντα δίπλα στην ΑΕΚ».
Όσο για το αν θα είναι την Κυριακή στο γήπεδο; Η απάντηση είναι δεδομένη: «Άκου ερώτηση, αν θα πάω εγώ στο γήπεδο. Εγώ πάντα πάω στο γήπεδο. Κι εγχειρισμένος δεν λείπω ποτέ από το πλευρό της ΑΕΚ μας. Να έρθει όλος ο κόσμος. Να έχει 60.000 πρέπει την Κυριακή. Η ιστορία μας παίζεται. Ο Νεστορίδης τους καλεί και τους παρακαλεί να έρθουν όλοι στο γήπεδο την Κυριακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα