Νικάει και «κλειδώνει» την Ευρώπη

00:17 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ματς που πιθανότατα θα «κλειδώνει» και μαθηματικά την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ δίνει σήμερα το απόγευμα η ΑΕΚ. Η Ένωση ταξίδεψε από χθες στην Κέρκυρα και με νίκη απέναντι στην τοπική ομάδα, σε συνδυασμό με ανεπιτυχή αποτελέσματα του Άρη και του Αστέρα που βρίσκονται από κάτω της, θα διώξει από πάνω της και το... τελευταίο άγχος που θα κουβαλάει και από εκεί και στο εξής θα επιδιώξει να μειώσει την διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που είναι πρώτος στην ειδική βαθμολογία

και όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής. Μετά από πολύ καιρό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα αγωνιστούν πληρωμένοι και κυρίως βλέποντας πως η διοίκηση δεν τους κοροϊδεύει. Αναμφισβήτητα για τους ίδιους είναι μία μεγάλη ψυχολογική ανάσα. Υπό άλλες συνθήκες αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση, ωστόσο όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, σίγουρα για τους παίκτες αποτελεί ανακούφιση και θα μπορούν ανεπηρέαστοι να ρίξουν το βάρος στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.

Τα προβλήματα πολλά. Κυρίως στην άμυνα, εκεί όπου ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερα βασικότατα στελέχη. Κώστας Μανωλάς, Νίκος Καράμπελας, Νίκος Γεωργέας και Τραϊανός Δέλλας έμειναν στην Αθήνα λόγω τιμωρίας και τραυματισμού, σε αντίθεση με την... ευχάριστη επιστροφή του Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος μετά από δύο εβδομάδες που είχε μείνει εκτός, λόγω καρτών, γυρνάει στο βασικό σχήμα. Μαζί του και το 4-3-3 που θα είναι το σύστημα το οποίο θα παρατάξει την ομάδα ο προπονητής. Με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Αργυρίου (δεξιά), Λαγό (αριστερά) και Κοντοέ-Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας, ο Κωστένογλου θα επιδιώξει να καλύψει τα κενά που υπάρχουν. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν, εκτός του Κολομβιανού, οι Καφές και Μάκος, με τους Λεονάρντο, Κλωναρίδη και Λυμπερόπουλο (κορυφή) να παίζουν στην επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα