«Νίκη έστω και με ένα πόντο»

23:07 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ενόψει των ματς με την Μακάμπι στο Ισραήλ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ενδιαφέρεται για τις διαφορές, παρά μόνο για τη νίκη που θα φέρει πιο κοντά στην Κωνσταντινούπολη τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε εδώ με τον Παναθηναϊκό το 2007, είναι ξεχωριστό μέρος το γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε: «Καταλαβαίνουν το παιχνίδι οι οπαδοί. Είναι ένας λόγος κι ένα ισχυρό κίνητρο για εμάς για να παίξουμε.

Αναφορικά με το βελτιωμένο πρόσωπο που παρουσιάζει

ο Παναθηναϊκός στα εκτός έδρας παιχνίδια του, είπε:

«Είναι μία καλή ερώτηση. Αυτό είπα κι εγώ πριν από τα πλέι οφ με τη Μακάμπι. Το πλεονέκτημα που είχαμε έπρεπε να αφορά μόνο στο παρκέ και όχι στην εξέδρα. Δεν μετρούσε το ότι παίζαμε μπροστά στους οπαδούς μας. Πολλές φορές παίξαμε καλά εκτός έδρας κι εύχομαι να το κάνουμε και την Τρίτη με αντίπαλο τη Μακάμπι».

Σχετικά με τον αριθμό των τριπόντων που σούταρε ο Παναθηναϊκός στα πρώτα ματς απάντησε:

«Δεν με νοιάζει πόσα σουτ σουτάραμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βάλουμε έναν πόντο περισσότερο από τη Μακάμπι. Δεν με νοιάζει για την κατανομή των σουτ.Η Μακάμπι έχει χαρακτήρα. Το ίδιο και οι παίκτες της. Έκαναν κι αυτοί μίτινγκ μετά το τέλος του πρώτου αγώνα και είναι για όλους η ζωή τους το πως θα αντιδράσουν. Κι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα