Νίκη για να ελπίζει

00:02 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς κατάφερε να παίξει καλό μπάσκετ ,να κερδίσει άνετα τους Ίκαρους Σερρών και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Τώρα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, καλείτε να αντιμετωπίσει το Πέραμα και θα ψάξει επιτακτικά την νίκη για διατηρήσει τις ελπίδες της για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Το παιχνίδι όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού η τοπική ομάδα μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας,

αλλά δεν πάει να είναι επικίνδυνη όταν παίζει στην έδρα της.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει για την Βασίλισσα, αν συνυπολογίσουμε και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Καραγιάννης. Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αντώνη Μάντζαρη και Βαγγέλη Τζόλο, που τέθηκαν νοκ άουτ, ενώ είδε αρκετούς παίκτες να είναι κλινήρης με ίωση, με τελευταίο θύμα τον Πέτρο Νοέα.

Η ΑΕΚ σε αυτό το παιχνίδι δεν αναμένεται να έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της καθώς η ΚΑΕ δεν προμηθεύτηκε εισιτήρια λόγω της περιοχής που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση, ενώ και το γήπεδο είναι μικρό και θα έχει μόνο οπαδούς των γηπεδούχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα