Νίκη και φύγαμε για τελικό!

00:53 12/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η ώρα του Φάιναλ Φορ έφτασε. Τα κορίτσια της ΑΕΚ αντιμετωπίζουν τον Φιλαθλητικό Λαρισσαϊκό στο κλειστό γήπεδο της Σαντορίνης, όπου διεξάγεται το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών. Η Ένωση, επιθυμεί να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις και τον πρόσφατο χαμό του Πρωταθλήματος και θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη για το

παιχνίδι των ημιτελικών της διοργάνωσης. Παίκτριες και τεχνικό τιμ είναι αποφασισμένες να μην αφήσουν τίποτα να τους επηρεάσει και θέλουν μόνο τη νίκη, που θα τους στείλει στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα εκ των Κηφισιά-Ολυμπιακού, που αναμετρώνται νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο.
Ο Απόστολος Οικονόμου, πέρα από τους πολλούς τραυματισμούς που έχει να αντιμετωπίσει σε όλη τη διάρκεια τη σεζόν, έχει να αντιμετωπίσει και ένα νέο πρόβλημα με την ίωση της Γεωργίας Τζανακάκη. Η έμπειρη άσος όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί, με τον Ενωσίτη τεχνικό να την προφυλάσσει. Ενώ, έχει ζητήσει από τις «κιτρινόμαυρες» συγκέντρωση και ψυχραιμία, ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στον τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα