Νίκη και «καθάρισε» η Ρωσία

10:08 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ
"Ολυμπιακό Στάδιο Βαρσοβίας", Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

Μετά το 4-1 επί της Τσεχίας στην πρεμιέρα, η Ρωσία θέλει την νίκη απόψε στην Βαρσοβία κόντρα στους οικοδεσπότες Πολωνούς για να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα προημιτελικά του EURO 2012. Από την άλλη μεριά η Πολωνία

μετά το 1-1 κόντρα στην Ελλάδα θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για συμμετοχή και στην επόμενη φάση.
Η Ρωσία του Ντιρκ Άντβοκαατ δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα επιδιώξει να μείνει για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη έχοντας στα προηγούμενα 15, οκτώ νίκες και επτά ισοπαλίες.
Η Πολωνία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βόιτσεχ Σέζνι που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ελλάδα και την θέση του θα πάρει ο Τίτον κάτω από τα δοκάρια.
Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο ομάδες έχοντας από μια νίκη η κάθε μία ενώ στην τελευταία τους συνάντηση τον Αύγουστο του 2007, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 2-2 σε φιλική αναμέτρηση.

Πιθανές συνθέσεις:

Πολωνία (Φράντσιζεκ Σμούντα): Τίτον, Πίστσεκ, Βασιλέφσκι, Περκίς, Βαβρζίνιακ, Πολάνσκι, Μουράφσκι, Μπλαστσικόφσκι, Ομπρανιάκ, Μιερζέφσκι (ή Μπρόζεκ) και Λεβαντόφσκι
Ρωσία (Ντικ Άντβοκατ): Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Ζιρκόφ, Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ, Τζαγκόεφ, Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο (ή Κερζακόφ)

Keywords
Τυχαία Θέματα