Νίκη και στέψη στο «καμίνι»!

00:05 1/4/2013 - Πηγή: AEK365

Κορίτσια έτοιμα για τίτλο! Η ώρα για την έναρξη των τελικών του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών έφτασε και η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τη νίκη, που θα της δώσει ακόμα έναν τίτλο στην ιστορία της. Συγκεκριμένα, η Ένωση αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια και με νίκη κάνει το 3-0 στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων,

ώστε να κατακτήσει την κούπα. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:30 και οι «κιτρινόμαυρες» είναι απόλυτα προετοιμασμένες για το ντέρμπι, ενώ είναι αποφασισμένες να «καθαρίσουν» από τώρα με τα πλέι οφ και να μην χρειαστεί επιπλέον αγώνες για να κριθεί ο Πρωταθλητής.
Παίκτριες και τεχνικό τιμ... ζουν γι' αυτή την αναμέτρηση και περιμένουν να δουν τις εξέδρες ασφυχτικά γεμάτες από τους οπαδούς τους που πάντα δημιουργούν ένα φανταστικό κλίμα, ώστε το τέλος όλοι να πανηγυρίσουν μαζί τον τίτλο.
Ο Απόστολος Οικονόμου έχει δει τις κοπέλες του να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό και έχει ζητήσει απόλυτη συγκέντρωση και προσοχή, ώστε να μην πάρει χώρος ο αντίπαλος. Ο Ενωσίτης τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του και από την στιγμή που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το καλύτερο δυνατό σχήμα, που θα δώσει τη νίκη και κατά συνέπεια ακόμα ένα Πρωτάθλημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα