Νίκη και... βλέπουμε

08:48 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στο τελευταίο της παιχνίδι σε αυτή την προκριματική φάση του Μουντιάλ, η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε το Λιχτενστάιν στο "Γ. Καραϊσκάκης" με στόχο την νίκη για να μπορεί να ελπίζει σε στραβοπάτημα των Βόσνιων που την ίδια ώρα παίζουν στο Κάουνας κόντρα στην Λιθουανία.
Η ελληνική ομάδα ισοβαθμεί στην κορυφή με την Βοσνία η οποία πρέπει να χάσει βαθμούς κόντρα στην Λιθουανία για να μπορέσει η Εθνική να πάρει

εκείνη το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά της Βραζιλίας καθώς στην ισοβαθμία οι Βόσνιοι υπερτερούν λόγω διαφοράς τερμάτων, δηλαδή έχουν +23 (29-6) με την ελληνική ομάδα να έχει +6 (10-4).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, έχοντας στο μυαλό του και τα μπαράζ του Νεομβρίου, σκοπεύει να αφήσει εκτός τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο καρτών. Πρόκειται για τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Τζιόλη που θα μείνουν στον πάγκο για να προφυλαχθούν.
Έτσι λοιπόν, η Εθνική αναμένεται να παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Σηφάκη, δεξί μπακ τον Βύντρα, στόπερ τους Κατσουράνη και Σιόβα με τον Χολέβα να είναι το αριστερό μπακ. Η τριάδα στην μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Ταχτσίδη, Κονέ, Καραγκούνη με τους τρεις παίκτες στην επίθεση να είναι οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Μήτρογλου.
Το Λιχτενστάιν με δυο βαθμούς σε αυτή την προκριματική φάση και 4-23 γκολ θα ξεκινήσει με τους Γέλε, Όερι, Κάουφμαν, Κούιντανς, Στόκλασα, Ντ. Χάσλερ, Ν. Χάσλερ, Μπούργκμαϊερ, Βίζερ, Πολβερίνο, Κρίστεν.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τσέχος Λίμπορ Κόβαρικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα