«Νίκη... μισή παραμονή»

22:16 20/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος υποστήριξε πως ο Πλατανίας με νίκη επί της Κέρκυρα θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του.

Αρχικά, είπε στην κάμερα της Nova:

«Είχα πει πως μετά το παιχνίδι με την Τρίπολη, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Από το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής έως το τέλος είναι θεωρητικά το πιο δύσκολο και κρίσιμο κομμάτι. Είναι θετικό πως ξεκινήσαμε αυτά τα δύο παιχνίδια με θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά

και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα με νίκες».

Για την Κέρκυρα: «Η Κέρκυρα έχει τέσσερις βαθμούς παραπάνω, άρα σημαίνει πως είναι μία καλή ομάδα. Όταν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, σημαίνει πως έχει διάρκεια. Καταφέραμε να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Έχει ενισχυθεί με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές.

Για το αν είναι τελικός: «Για εμάς, όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος είναι τελικοί. Πρέπει να βγάλουμε όση περισσότερη ενέργεια έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πειθαρχία και να κυνηγάμε τη νίκη έως τέλους. Αν δεν πάρουμε τη νίκη, δεν τελειώνει για εμάς ο αγώνας. Αν επικρατήσουμε όμως, θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την παραμονή μας».

Για τους τραυματισμούς: «Σίγουρα περιμένουμε να επιστρέψουν οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές από τους τραυματισμούς. Εφόσον τα παιδιά είναι καλά και γυρίσουν πίσω είναι αρκετές λύσεις για την ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως για παράδειγμα μπορεί να έχουμε τον Τζίλβαν στην αποστολή ύστερα από δύο μήνες. Καταλαβαίνετε πως δεν είναι σε φουλ φόρμα και δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο το ματς. Θα έρθουν οι λύσεις σταδιακά. Θα πρέπει η επανένταξή τους να είναι ομαλή για να πάρουμε το μέγιστο από αυτούς μέχρι το τέλος της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα