Νίκη πρωτιάς για Παναθηναϊκό

21:46 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΠΠΑΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Νίκη με την οποία "σκαρφάλωσε" στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ήταν εκείνη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο. Οι "πράσινοι" αν και δεν παρουσιάστηκαν έτοιμοι για την αναμέτρηση, κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα

το εμπόδιο των Περιστεριωτών χάρις σε τέρμα του Κουίνσι στο 72'. Αρκετά καλή η εικόνα και της ομάδας του Γιώργου Δώνη ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιες καλές στιγμές που είχε στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στη πρώτη θέση έχοντας 42 βαθμούς με τον Ολυμπιακό να έχει 40 αλλά με ένα ματς περισσότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Νωθρά μπήκαν οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά με τον Παναθηναϊκό να είναι "μουδιασμένος" και τον Ατρόμητο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάποιες κόντρα επιθέσεις.

Οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι στο να ευτυχίσουν κάποιο τέρμα ωστόσο ο Μήτρογλου, ύστερα από σέντρα του Επστάιν, δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Καρνέζη από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Έλληνα τερματοφύλακα να διώχνει εξαιρετικά.

Στη συνέχεια οι "πράσινοι" ισορρόπησαν την κατάσταση και είχαν και εκείνοι από την πλευρά τους κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν.

Πάγκος και παίκτες του Παναθηναϊκού διαμαρτύρονται έντονα για μία φάση στο 44'. Ο Ζέκα μπήκε στην περιοχή με τον Φυτανίδη να κάνει το τάκλιν ωστόσο δεν βρίσκει την μπάλα αλλά δεν φαίνεται καθαρά αν βρίσκει τον παίκτη με τον διαιτητή Παππά να δείχνει να παιχτεί το παιχνίδι.

Το πρώτο μέρος έληξε με τους 20.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού να αποδοκιμάζουν έντονα τον Παππά

Το ίδιο νωθρά μπήκε ο Παναθηναϊκός και στο δεύτερο μέρος, παρ' όλα αυτά όσο περνούσε ο χρόνος οι "πράσινοι" επέβαλαν τον ρυθμό τους.

Στο 72' η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα κατάφερε τελικά να σκοράρει με τον Κουίνσι. Ο Λουκάς Βύντρα έκανε την σέντρα από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Λέτο ο οποίος στην διεκδίκηση με τον Φυτανίδη την "έστρωσε" στον Κουίνσι και εκείνος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Από κει και πέρα το ματς κύλισε υπέρ του Παναθηναϊκού ο οποίος έβλεπε τον Ατρόμητο να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να μην μπορεί να "απαντήσει" έτσι ώστε να ισοφαρίσει. Οι "πράσινοι" είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και το ματς τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να παίρνει το "τρίποντο" και σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού από την Ξάνθη, διευρύνει κι άλλο την διαφορά του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης (28' Βιτόλο), Ζέκα (86' Μαρίνος), Κουίνσι, Κλέιτον (61' Τοτσέ), Λέτο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης (77' Πίτου), Σφακιανάκης (77' Αναστασάκος), Τάτος, Δημούτσος, Επστάιν, Καραγκούνης (63' Μπάλλας), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα