Νίκη ψυχής για ΑΕΚ

20:39 10/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έδειξε σε ακόμα ένα ματς ότι διαθέτει ψυχή. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 30-28 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ και έκλεισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια. Παρά το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε τα δεδομένα και πήρε ένα σημαντικό «δίποντο»

Το ματς

Η ΑΕΚ

μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης. Αυτό είχε μπλοκάρει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, πέρα από το να μειώσει στο σκορ στα δύο γκολ. Στη συνέχεια, η Ένωση διατήρησε τους ίδιους ρυθμούς και έφτασε να προηγείται στο ημίχρονο με 3 γκολ (15-11).
Στην επανάληψη, η ΑΕΚ μπήκε νωθρά και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοικείς μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο με σκοπό να ανατρέψουν τα δεδομένα και μάλιστα κατάφεραν να περάσουν και για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (20-19). Αυτό, δεν κράτησε για πολύ από την στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» βελτίωσαν αρκετά σημεία στο παιχνίδι τους και πήραν και πάλι το προβάδισμα, το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος του ματς, φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη.

ΑΕΚ (Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος, Τσακνής, Σιγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός, Ναουμίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Κουρέττας, Παπαδόπουλος, Χερουβειμ.

ΠΑΟΚ (Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας., Γουργουμής, Πίτσιος, Αποστολίδης Β., Κοκώνης, Αποστολίδης Π., Ορφανουδάκης, Πετρίδης, Ιωαννίδης, Τσακίρης, Περβανάς, Τσάτσος, Καραάγγελος,. Τσίλης, Σεβαστίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα