Νίκησε και ελπίζει η Σέλτικ

23:39 22/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΣΕΛΤΙΚ-ΑΓΙΑΞ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σέλτικ Παρκ

Η Σέλτικ νίκησε με 2-1 τον Άγιαξ και παραμένει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι "διαμαρτυρόμενοι" πίεσαν από τα πρώτα λεπτά και στο 13' έχασαν καλή ευκαιρία με τον Πούκι. Ο Άγιαξ απάντησε στο 30' με ένα σουτ του Πόουλσεν που βρήκε το δοκάρι. Λίγο πριν "βγει" το ημίχρονο (43')

η Σέλτικ κέρδισε πέναλτι (δεν υπήρχε παράβαση) με τον Φόρεστ να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ. Μόλις στο 54' στο δεύτερο μέρος ήρθε και το 2-0 όταν το σουτ του Καγιάλ κόντραρε σε σώμα και κατέληξε τελικά στα δίχτυα. Ο Άγιαξ προσπάθησε από εκεί και πέρα να μπει στο ματς αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είχε μια καλή φάση με τον Σερέρο στο 79' ενώ επτά λεπτά μετά ο Μπλιντ δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Φόρστερ. Η Σέλτικ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 88' αποβλήθηκε ο Μπιτόν. Στις καθυστερήσεις ο Άγιαξ μείωσε με τον Σόνε.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Φαν Ντάικ, Αμπρόουζ, Μούλγκριου, Λούστιγκ (77'Μπιτόν), Ιζαγκίρε, Καγιάλ (71'Λέντλι), Φόρεστ, Πούκι, Σαμαράς, Στόουκς.

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ριν (80'Σόνε), Μπλιντ, Φέλτμαν, Ντένσβιλ, Σερέρο, Πόουλσεν (67'Μπόλεσεν), Ντε Γιονγκ, Φίσερ (72'Ντε Σα), Σίγκθορσον, Άντερσεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα