Νιμανί: Σαν Μαρσέιγ επί δυο ο ΠΑΟΚ

09:31 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φρεντερίκ Νιμανί θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν στον ΠΑΟΚ, δανεικός από την Μονακό, με τον Γάλλο επιθετικό να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος με το κλίμα που έχει συναντήσει στην Θεσσαλονίκη παρομοιάζοντας μάλιστα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σαν τους αντίστοιχους της Μαρσέιγ επί δυο.

Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε

ο Νιμανί στον γαλλικό Τύπο
- Έμαθες καμία λέξη στα ελληνικά;
"Ναι, ξέρω κάποιες. Μπορώ να πω... γεια... μεταξύ άλλων".
- Αποχαιρέτησες την Μονακό. Να υποθέσουμε με την ελπίδα να μην ξαναγυρίσεις;
"Ναι, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για εμένα εκεί. Στην αρχή της σεζόν έπαιζα λίγο με τον Μπανίντ, αλλά με τον Σιμόνε ήταν αδύνατο. Έκανε μια επιλογή και το σέβομαι. Ο Λάζλο Μπόλονι επικοινώνησε μαζί μου. Ήθελε να με δοκιμάσει γιατί δεν είχα παίξει για πολύ καιρό και πέτυχα τέσσερα γκολ σε ένα φιλικό".
- Είχες πετύχει έξι γκολ στη Ligue 1 τη σεζόν 2008/09 με τη Μονακό. Πώς εξηγείς αυτό που ακολούθησε;
"Είχα πετύχει αυτό τον αριθμό γκολ όταν ο Γκι Λακόμπ ήταν στον πάγκο. Στην συνέχεια ο Παρκ ήταν η πρώτη επιλογή στην επίθεση και ο προπονητής είχε επιλέξει το 4-5-1 από το 4-4-2. Συνέχισα να δουλεύω αλλά κάποια στιγμή έσπασα. Έτσι ζήτσα να πάω στην Μπέρνλι, αλλά πήγα στο εξωτερικό πολύ μικρός και δεν ήμουν ψυχολογικά έτοιμος. Στην συνέχεια τραυματίστηκα".
- Σε τι αγωνιστική κατάσταση είσαι τώρα;
"Είμαι καλά. Αρχίζω να αισθάνομαι καλά. Θέλω να πείσω τον ΠΑΟΚ να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου. Μου αρέσει πολύ εδώ, είναι τρέλα. Είναι σαν την Μαρσέιγ επί δυο".

Keywords
Τυχαία Θέματα