Νιόπλιας: Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς από τον ΟΦΗ

12:52 10/10/2013 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Νίκου Νιόπλια έχει γραφτεί στην λίστα των υποψήφιων προπονητών του ΟΦΗ με τον ίδιο να υποστηρίζει πως κανείς από την διοίκηση δεν έχει μιλήσει μαζί του αλλά να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην ιστοσελίδα omilitis.gr
Για το αν έχει μιλήσει με τον ΟΦΗ: "Έλειπα από το Ηράκλειο,

μόλις γύρισα από την Κύπρο, όπου πήγα για να λύσω το συμβόλαιο μου με την Εθνική Κύπρου και να διευθετήσω κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Δεν με έχει ενοχλήσει κανένας από τον ΟΦΗ, δεν έχει μιλήσει κάποιος από την διοίκηση μαζί μου".
Για το ενδεχόμενο να δουλέψει στον ΟΦΗ: "Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως σε μια ομάδα που θα δουλέψω είναι οι συνθήκες να είναι καλές. Να είναι ένα οργανωμένο σωματείο που να έχει στόχους. Θέλω σε όποια ομάδα πάω να υπάρχει όρεξη για δουλειά από όλους. Στον ΟΦΗ έχω περάσει πολλά, στο Ηράκλειο επέλεξα να έχω το σπίτι μου. Το οικονομικό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Το βασικό είναι η καλή συνεργασία και να είμαι κάπου που θα με γεμίζει να δουλεύω".
Για τον φετινό ΟΦΗ και αν τον έχει παρακολουθήσει: "Έχω δει τον ΟΦΗ φέτος με ΠΑΟΚ, Αστέρα και Παναθηναϊκό. Με τον Παναθηναϊκό ήταν γενικά ένα κακό ματς. Με τον ΠΑΟΚ που ήμουν στο γήπεδο και τον Αστέρα, ο ΟΦΗ ήταν κατά διαστήματα καλός και αν είχε λίγο τύχη παραπάνω θα μπορούσε να πάρει την νίκη. Γενικά, φέτος οι περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο εκτός τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που ξεχωρίζουν και τον Ατρόμητο ίσως που είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείo".

Keywords
Τυχαία Θέματα