Νομπόα: Δεν μας νοιάζει τι λέγεται ή τι ακούγεται

15:34 28/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο προηγούμενος μήνας για τον ΠΑΟΚ είχε, κυρίως, ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Κριστιάν Νομπόα να υπογραμμίζει πως αυτό που μετράει είναι πως στην ομάδα είναι ενωμένοι και δεν τους νοιάζει τι λέγεται και ακούγεται.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής της Super League και μίλησε
- Για το γκολ

που πέτυχε κόντρα στη Βέροια: "Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και τον Σκόνδρα για την ωραία πάσα που μου έδωσε. Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν που πήραμε τη νίκη κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ".
- Για τη δήλωση που έκανε σε Μέσο της πατρίδας του αναφορικά με το μέλλον του και αν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο για να αποχωρήσει το καλοκαίρι: "Δεν υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο μου. Έχω συμβόλαιο για 2.5 χρόνια, αλλά όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα, σε κάθε ποδοσφαιριστή, αν έρθει πρόταση, μπορεί κάποιος να με αγοράσει από τον ΠΑΟΚ. Αλλά ειδικός όρος δεν υπάρχει".
- Για τον δύσκολο μήνα του ΠΑΟΚ: "Ήταν μια δύσκολη περίοδος, δεν πήραμε αποτελέσματα. Αυτό που μετράει είναι πως όλοι είμαστε μια ομάδα, ενωμένοι και δεν μας νοιάζει τι λέγεται ή τι ακούγεται. Πήραμε μια νίκη ψυχολογίας και πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια".
- Για τη δική του παρουσία: "Αισθάνομαι καλά και προσπαθώ να δίνω και κάτι περισσότερο. Θέλω να δώσω κυκλοφορία στην ομάδα για να φτιάχνει ευκαιρίες. Στο παιχνίδι με τη Βέροια, αυτό έκανα, απλώς έβαλα το γκολ και φάνηκε ακόμα πιο πολύ η παρουσία μου".
- Για το αν τον βοήθησε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ στη Βέροια έπαιξε με τρία στόπερ: "Η αλήθεια είναι πως βοηθάει όταν έχεις ένα παίκτη πίσω σου που ξέρεις ότι θα σε καλύψει. Αυτό μου αφήνει το ελεύθερο να βγω πιο μπροστά χωρίς να σκέφτομαι πολύ την άμυνα".
- Για το ποιος από τους Αθανασιάδη, Περέιρα, Μακ θα βγει πρώτος σκόρερ: "Δεν ξέρω. Ο Κλάους νομίζω".

Keywords
Τυχαία Θέματα