Νόιερ: Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε

14:03 21/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι συντάκτες της "BILD" φροντίζουν να δείχνουν πόσο προκλητικοί είναι απέναντι στους Έλληνες ακόμα και στις συνεντεύξεις τους με παίκτες της Εθνικής Γερμανίας οι οποίοι όμως φροντίζουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Όπως ο Μάνουελ Νόιερ ο οποίος δέχτηκε την ακόλουθη ερώτηση από δημοσιογράφο της εφημερίδας: "Στον αγώνα με την Ελλάδα δεν θα πρέπει να χρειαστεί να κάνεις καμία επέμβαση. Έτσι δεν είναι;".
Ο διεθνής τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου απάντησε: "Όχι δεν το νομίζω πως θα είναι έτσι.

Οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία τους απέναντι μας. Εγώ θα πρέπει να είμαι έτοιμος. Μπορεί να είναι μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά πάντα αφήνουν έναν ή δυο παίκτες μπροστά, που με βαθιές μπαλιές μπορούν να βρεθούν μέσα στην περιοχή μας. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Μακάρι να μην δεχτώ άλλο γκολ στην διοργάνωση, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι τέτοιο. Πάντως εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι ξεκάθαρο πως μοναδικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο".
Για το ενδεχόμενο να εκτελέσει πέναλτι όπως έκανε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νόιερ απάντησε: "Υποθέτω πως δεν θα χρειαστεί γιατί έχουμε πολλούς καλούς εκτελεστές στην ομάδα. Αν χρειαστεί πάντως, είμαι έτοιμος".

Keywords
Τυχαία Θέματα