Νοτς Κάουντι: Κάνουν χρήση ινδικής κάνναβης και με τον Νόμο

14:39 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Νοτς Κάουντι προκειμένου να διατηρήσει το γρασίδι του "Meadow Lane" στην κατάσταση που πρέπει κάνει χρήση ινδικής κάνναβης. Συγκεκριμένα, έχει έρθει σε συμφωνία με τις Αρχές ώστε να παίρνει μεταχειρισμένες τις λάμπες που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια της ινδικής κάνναβης.
Οι συγκεκριμένες λάμπες θα καταστρέφονταν από τις Αρχές ενώ τώρα χρησιμοποιούνται για να κρατούν ζεστό το χορτάρι τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Σε δηλώσεις του ο διευθυντής του "Meadow Lane", Γκρεγκ Σμιθ, τόνισε: "Για να αγοράσουμε τέτοιου είδους λαμπτήρες και μηχανισμούς,

θα έπρεπε να ξοδέψουμε 10.000 με 15.000 λίρες. Τα χρήματα είναι πολλά. Πλέον, το αυτοσχέδιο σύστημα είναι πολύ αποδοτικό. Έχουμε μια ομάδα ποδοσφαίρου και μια ομάδα ράγκμπι και την κεντρική εξέδρα που δεν επιτρέπει το φως στην διάρκεια του χειμώνα".
Από την πλευρά του ο αστυνομικός Μαρκ Χόλαντ δήλωσε στο BBC: "Κανονικά οι λάμπες θα καταστρέφονταν... Έτσι, είναι σίγουρα θετικό το ότι μπορούν να φανούν χρήσιμες και κάποιοι άνθρωποι να έχουν κέρδος".

Keywords
Τυχαία Θέματα