Ντάμπλ με ληστεία και… αλητεία!

08:49 12/5/2013 - Πηγή: AEK365

GOAL NEWS

«ΝΤΑΜΠΛ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΑ!», είναι ο αντρίκιος τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρει πως: «Δεν δόθηκαν πέναλτι και αποβολή του Μανιάτη στο 68', αστείο πέναλτι στον Αμπντούν». «Ούτε οι οπαδοί του Ολυμπιακού χάρηκαν αυτό το κύπελλο που έδωσε με το έτσι θέλω ο Γιάχος και ο Τριτσώνης και αποχώρησαν μαζικά πριν από την απονομή». «Έκανα έγκλημα, κατέστρεψα την καριέρα μου», είπε ο Γιάχος στον Μπάκο και έβαλε τα κλάματα».

LIVE

SPORT

«ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Αγώνας ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο από ανίκανους παράγοντες και διαιτητές-καρμανιόλες». «Διαιτητικά εγκλήματα, νεύρα, αποβολές, «ντου» από τους πάγκους και γενική σύρραξη στο φινάλε αμαύρωσαν τον τελικό Ολυμπιακού Αστέρα Τρίπολης 3-1». «Τις εντυπώσεις ο Αστέρας, που του έκλεψε πέναλτι και αποβολή ο ρέφερι».

SPORTDAY

Τον αποψινό τελικό του μπάσκετ έχει ως πρώτο θέμα η εφημερίδα, ωστόσο στην αναφορά της για το χθεσινό παιχνίδι του Κυπέλλου τονίζει: «Ο καλύτερος Αστέρας προηγήθηκε με τον Ράγιος και καταδικάστηκε από Γιάχο, Τριτσώνη που δεν είδαν καθαρό πέναλτι και αποβολή του Μανιάτη στο 68' (το σκόρ ήταν στο 1-1).

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Σήκωσαν την κούπα, Γιάχος και Τριτσώνης!», γράφει η Ωρα των Σπορ για τον τελικό της ντροπής και προσθέτει: «Στέρεψαν τα λόγια... Τι να πρωτοπείς γι' αυτή τη φαρσοκωμωδία... Αφού έριξε την ΑΕΚ, ο «καριερίστας» επιβραβεύτηκε και πανηγύρισε το ντάμπλ. Ένα ακόμη κάλπικο κύπελλο για το «παρακράτος» με θύμα αυτή τη φορά τον Αστέρα. Δύο πεναλτάρες υπέρ του Αστέρα και δύο αποβολές, σε χερούκλα του Μανιάτη και σπρώξιμο του Χολέβας, «έπνιξε» η αλήτικη διαιτησία».

ΠΡΑΣΙΝΗ

«ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που προσθέτει... «Μαζί μετα υπόλοιπα κλεμμένα». «Αηδίασαν μέχρι και οι γαύροι με την ξεφτίλα της ομάδας τους και έφυγαν από το γήπεδο πριν από την απονομή ενός ακόμη ΚΑΛΠΙΚΟΥ τίτλου».

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η εφημερίδα έχει ως κεντρικό τίτλο το 26ο Κύπελλο του Ολυμπιακού, όμως κι αυτή τονίζει: «3-1 ο Θρύλος τον Αστέρα, που φωνάζει δικαιολογημένα για τη φάση του 69' (πέναλτι και αποβολή του Μανιάτη)».

ΓΑΥΡΟΣ

«ΝΤΑΜΠΛ, ΑΛΛΑ... ΣΚΟΥΠΑ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που τονίζει: «Πήραμε το 16ο νταμπλ, αλλά τώρα πρέπει να φτιάξουμε ομάδα. Όσοι δεν μπορούν, πολύ απλά να φύγουν και να έρθουν ανώτεροι. Κρατάμε την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα σε έναν δυνατό Αστέρα, γυρίζοντας το 0-1 σε 3-1, αλλά ήταν πέναλτι και αποβολή του Μανιάτη στο 68' και ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοιες εύνοιες»...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Ακόμη και ο... Πρωταθλητής, αν και πουλάει... τρέλα, είδε το πέναλτι που δεν είχαν Γιάχος και Τριτσώνης. Έστω και αν κάνει αναφορά σε... «Ένα κωλοπέναλτι που δεν το είχαμε ανάγκη», στη συνέχεια τονίζει: «ΝΑΙ, δεν ήταν ο Θρύλος που θέλαμε, αλλά πήρε το ντάμπλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα