Ντακόλ: «Βρίσκουμε χημεία με τον Μπρέσεβιτς»

18:52 4/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η συνεργασία του Αλεξάντερ Ντακόλ με τον Ιβαν Μπρέσεβιτς ήταν ένα... στοίχημα για τη φετινή ΑΕΚ. Μάλιστα, στην αρχή της σεζόν υπήρξαν αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορούν να συνυπάρχουν στην ενδεκάδα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου δείχνουν να βρίσκουν έναν... κώδικα επικοινωνίας, κάτι που αρχίζει να φαίνεται όλο και περισσότερο στο γήπεδο. Ο Ντακόλ μίλησε στην ιστοσελίδα της Nova

για την χημεία που αρχίζει να βρίσκει με τον Κροάτη επιθετικό.
«Βρίσκουμε σιγά σιγά χημεία και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Υπάρχουν πάντως πολλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και στον πάγκο αλλά και εκτός 18άδας. Σε κάθε ομάδα που πας είναι διαφορετικά. Δεν είχα συνηθίσει τη θέση που αγωνίζομαι τώρα. Βελτιώνεσαι όμως σε κάθε αγώνα, μαθαίνουν οι συμπαίκτες σου το παιχνίδι σου όπως και εσύ το δικό τους. Είναι σημαντικό αυτό. Δουλεύουμε πολύ με τον Μπρέσεβιτς σε συνεργασία και με τον κόουτς, έχουμε βελτιωθεί πολύ και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον», τόνισε.
Ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Δεν περίμενα αυτή την παρουσία του κόσμου λόγω Γ' Εθνικής. Όχι ότι θα παρατούσε την ομάδα αλλά γενικά η κατάσταση είναι δύσκολη. Για ακόμα μία φορά σήμερα (σ.σ. χθες) παίξαμε με 12 παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα