Νταβίντ Λουίζ: Θέλω να δω τη Παρί να λάμπει

14:19 7/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσίασε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Νταβίντ Λουίζ ο οποίος υπογράμμισε πως στόχος του είναι να δει τη νέα του ομάδα να λάμπει και να τη σέβεται ο κόσμος ενώ παράλληλα σημείωσε πως πλέον ο ίδιος κάνει μεγαλύτερα όνειρα.
Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Νταβίντ Λουίζ, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που μου έδωσε τη δυνατότητα να

γίνω και εγώ μέλος αυτού του σπουδαίου πρότζεκτ. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ακόμη μία μεγάλη ομάδα, μετά την Μπενφίκα και την Τσέλσι. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Λατρεύω να βρίσκομαι στο γήπεδο. Αυτή η δουλειά είναι όλη μου η ζωή.
Έχω πλέον τη δυνατότητα να κάνω μεγαλύτερα όνειρα. Θα βάλω τα δυνατά μου. Όλα μου φαίνονται υπέροχα, ελπίζω να συνεχιστούν έτσι».
Ερωτηθείς για το λόγο που αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της γαλλικής ομάδας, απάντησε: «Η Παρί είναι μια ομάδα που προσελκύει μεγάλους ποδοσφαιριστής και ακμάζει κάθε χρόνο. Το ότι είμαι και εγώ πλέον μέλος αυτού του πρότζεκτ είναι φανταστικό. Είμαι πρόθυμος να δώσω όλο μου τον εαυτό στην Παρί. Θέλω να τη δω να λάμπει και να τη σέβεται όλος ο κόσμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα