Ντε Χέα: Πιο πολλά τα καλά από τα άσχημα

13:53 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν συμφωνεί με την κριτική που του ασκείται από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ισπανό τερματοφύλακα να υποστηρίζει πως έχει κάνει περισσότερα καλά από ότι άσχημα πράγματα.

Σε δηλώσεις του ο Ντε Χέα τόνισε: "Ειλικρινά νομίζω ότι έχω κάνει περισσότερα καλά πράγματα από όσο άσχημα, αλλά ίσως τα λάθη που έχω κάνει να έχουν τονιστεί πιο πολύ. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου και νομίζω πως τα καλύτερα θα έρθουν. Σίγουρα είμαι κριτής του εαυτού μου. Πρέπει

να είμαι. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη του και να βελτιώνεται κάθε μέρα και να γνωρίζει ποιες είναι οι αδυναμίες του".
Για το γεγονός πως πολλοί σχολιάζουν το πρόβλημα μυωπίας που έχει, ο Ντε Χέα δήλωσε: "Δεν με απασχολεί αν λένε πως αυτό το πρόβλημα με επηρεάζει. Φαντάζομαι ότι πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν το ίδιο".
Όσο για τον Ράιαν Γκιγκς και τον Πολ Σκόουλς, ο Νταβίντ Ντε Χέα τόνισε: "Κάθε πρωί μπαίνω στα αποδυτήρια και βλέπω τον Γκιγκς και τον Σκόουλς και είναι σαν όνειρο. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι δίπλα τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα