Ντελ Μπόσκε: Δεν ήταν εύκολο να περάσουμε

08:22 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε τρίτο σερί τελικό μεγάλης διοργάνωσης θα βρεθεί η Εθνική Ισπανίας μετά την πρόκριση της στα πέναλτι επί της Εθνικής Πορτογαλίας στον ημιτελικό του EURO 2012 με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε πάντως να υποστηρίζει πως δεν ήταν καθόλου εύκολο για τους Πρωταθλητές Ευρώπης να πάρουν την πρόκριση και στάθηκε στην δυσκολία των παικτών του να διασπάσουν την άμυνα των Πορτογάλων.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Ντόνετσκ, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ισπανίας τόνισε: "Ήταν ένα πολύ

ισορροπημένο παιχνίδι. Ίσως να ήμασταν λίγο καλύτεροι στην παράταση, όπου οι Πορτογάλοι φάνηκαν κουρασμένοι. Υπήρξαν πριν κάποιες φάσεις. Δεν ήταν εύκολο να περάσουμε. Δυσκολευτήκαμε να πάρουμε την πρόκριση καθώς είχαμε πρόβλημα στο να διασπάσουμε την άμυνα τους. Οι παίκτες έχουν δώσει πολλά παιχνίδια αλλά είναι αναγκασμένοι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό".
Πλέον η Ισπανία περιμένει τον αντίπαλο της στον τελικό της Κυριακής που θα προκύψει από τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Γερμανία και την Ιταλία με τον Ντελ Μπόσκε να δηλώνει: "Ο άλλος ημιτελικός θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα