Ντελ Μπόσκε: Μην γίνουμε... Ρωσία

11:02 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ρωσία ήχησε σαν καμπανάκι κινδύνου για τις υπόλοιπες ομάδες του EURO 2012 με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να χρησιμοποιεί την Ρωσία ως παράδειγμα προς αποφυγή ενόψει του αποψινού αγώνα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Κροατία.

Υπενθυμίζεται πως στους Ισπανούς αρκεί η ισοπαλία για να προκριθούν στα προημιτελικά με τον ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας να δηλώνει: "Το χειρότερο πράγμα για εμάς είναι να νομίζουμε πως τα πράγματα θα είναι εύκολα. Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο μαθήματα. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι μπορεί να μας συμβεί. Είδατε τι έγινε με την Ρωσία. Η υπερβολική εμπιστοσύνη δεν είναι ποτέ καλή, το να νιώθεις ανίκητος είναι επικίνδυνο. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να είμαστε προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε".
Εδώ και αρκετές μέρες κυκλοφορούν σενάρια συνωμοσίας που θέλουν Κροατία και Ισπανία να... συμφωνούν σε ισοπαλία 2-2 προκειμένου να μείνει εκτός η Ιταλία με τον Ντελ Μπόσκε να δηλώνει: "Δεν θα καταλάβαινα ποτέ γιατί να πρέπει να συμφωνήσω με οποιονδήποτε για κάποιο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι και στην Κροατία το ίδιο σκέπτονται".
Μάλιστα ο Ντελ Μπόσκε έφερε ως παράδειγμα το ματς της Ισπανίας με την Χιλή στο Μουντιάλ του 2010: "Η Χιλή αρνήθηκε να επιτεθεί, να κυνηγήσει την ισοπαλία. Ήταν καλό για αυτούς. Προσωπικά πιστεύω στο fair play".

Keywords
Τυχαία Θέματα