Ντέρμπι νεοφώτιστων στην Κρήτη

09:47 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Πλατανιάς-Πανθρακικός (18:15, NOVASPORTS 3)
"Παγκρήτιο", Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλεία)
Πλατανιάς και Πανθρακικός άφησαν καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τους Κρητικούς να αποσπούν ισοπαλία 0-0 στα Ιωάννινα και τους Θρακιώτες να χάνουν μεν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση.

Πλέον οι δυο ομάδες θα επιδιώξουν την νίκη με τον Πλατανιά να αγωνίζεται στο Παγκρήτιο και όχι στην φυσική του έδρα στα Χανιά καθώς το γήπεδο των Περιβολίων δεν είναι ακόμα έτοιμο και με την συμπαράσταση των φίλων του ευελπιστεί στην πρώτη νίκη στην Super League. Το ίδιο θα επιδιώξει και ο Πανθρακικός που θα δώσει δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από την έδρα του.
Για τον Πλατανιά, ο Ναζλίδης παραμένει τραυματίας και έμεινε εκτός αποστολής ενώ από τον Πανθρακικό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γκονζάλες, Δέντσα, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή, Τσοντάκη.
Η αποστολή του Πανθρακικού: Κουτσόπουλος, Αντίλοβιτς, Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Μουνάφο, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Κυβελίδης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Μιχαλόπουλος, Μοσχάκης, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Στάθης, Σερφά, Βιλαρέχο και Πρίττας.

Βέροια-Πανιώνιος (18:15, NOVASPORTS 2)
"Δημοτικό Στάδιο Βέροιας", Διαιτητής: Γιάχος (Χίος)
Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν Βέροια και Πανιώνιος στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου της Βέροιας με την μεν γηπεδούχο ομάδα να στοχεύει στην πρώτη της νίκη μετά την καλή εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό τον δε Πανιώνιο να θέλει να κάνει το "δυο στα δυο" μετά την νίκη επί του Άρη.
Ο προπονητής της Βέροιας, Μάκης Χάβος, δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, στους ανέτοιμους, Ντιέ και Μπεθέρα, στον τραυματία Καλί και στον Καφέ που ανακοινώθηκε χθες. Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί έχοντας την συμπαράσταση των φίλων του με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Καμπάνταη και Λαμπρόπουλο με τον Διαμαντάκο να παίρνει την θέση του πρώτου και τον Ανδράλα να παίρνει την θέση του δεύτερου.
Πρόβλημα και για τις δυο ομάδες θα είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου της Βέροιας.
Η αποστολή της Βέροιας αποτελείται από τους: Δασκαλάκη, Γεωργέα, Σνάουτσνερ, Τζημογιάννη, Τόμας, Καλογέρη, Ζε Βίτορ, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Μπελόν, Ιωάννου, Καντιμοίρη, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Βεργώνη, Καρλίνος, Καλτσά και Γκιγέρμε.
Η αποστολή του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Αυλωνίτης, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Κολοβός, Διαμαντάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα