Ντέρμπι τίτλου για ΑΠΟΕΛ

15:57 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα απο την Ρεάλ Μαδρίτης στην Κύπρο για το Τσάμπιονς Λιγκ, πλέον άπαντες στον ΑΠΟΕΛ έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ομόνοια σε ένα μεγάλο ντέρμπι... τίτλου.

Η παρέα του Μαντούκα και του Αίλτον θέλει μόνο το διπλό κόντρα στους «Πράσινους» καθώς βρίσκεται 4 πόντους πίσω απο την ΑΕΛ

που φιγουράρει στην κορυφή. Απο την μεριά της η Ομόνοια είναι μόλις ένα «τρίποντο» μακριά απο την πρώτη θέση και παραμένει φυσικά στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Απο εκεί και πέρα, η ΑΕΛ μπαίνει στη μάχη του τίτλου των πλέι οφ με άλλο αέρα και διάθεση. Η αύξηση της διαφοράς από τους συνδιεκδητές (ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση) έχει ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη και έχει τρελάνει τον κόσμο της ομάδας. Πάντως σε αυτή την πρώτη αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο έργο αφού θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση εκτός έδρας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΕΝΠ αντιμετωπίζει τον Εθνικό και ο Άρης τον Ολυμπιακό για την μάχη της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, ενώ Αλκή-ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων έχουν μεγάλες «μάχες» για

ΚΥΠΡΟΣ, ΠΛΕΙ ΟΦ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ανόρθωση - ΑΕΛ 17:00

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 17:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αλκή - ΑΕΚ 17:00

Νέα Σαλαμίνα - Απόλλων 17:00

Άρης - Ολυμπιακός 17:00

ΕΝΠ - Εθνικός 17:00

Keywords
Τυχαία Θέματα