Ντεσάν: Καλύτεροι οι Ισπανοί αλλά...

14:44 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη στο "Βιθέντε Καλντερόν", η Γαλλία αντιμετωπίζει την Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τον Ντιντιέ Ντεσάν να παραδέχεται πως οι Ισπανοί είναι καλύτεροι από τους Γάλλους αλλά να ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας

τόνισε: "Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ωστόσο, οι παίκτες μας έχουν πίστη στις ικανότητες τους. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παινχίδι, για αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία, επειδή είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο 1-0 της Ιαπωνίας την περασμένη Παρασκευή. Χωρίς αμφιβολία θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες κόντρα στην Ισπανία. Δεν πρέπει να αρνηθούμε ότι έχουν καλύτερες μονάδες και συνολική ποιότητα ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε σίγουροι για τις ικανότητες μας και βέβαιοι ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα