Ντι Κάνιο: «Κρατάμε τα θετικά»

21:17 7/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η ήττα της Σάντερλαντ ήταν «εντός προγράμματος», με τον Πάολο Ντι Κάνιο να προτιμά να σταθεί στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, παρά στο τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Ιταλός ανέφερε πως θα γίνει καλύτερη δουλειά τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των παικτών του.

«Δεν ανησυχούσα για τον υποβιβασμό όταν ήρθα στη Σάντερλαντ γιατί ήξερα τι παίκτες υπήρχαν στην ομάδα, αλλά πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θα πω ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι - μπόνους αλλά ένα τεστ

για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν είμαι χαρούμενος που χάσαμε, αλλά υπήρχαν θετικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε» είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ήταν αδύνατο να συνεχίσουμε στον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, γιατί ήδη είχαμε ξοδέψει πολλή ενέργεια, αλλά είχαμε φανταστική πειθαρχία. Οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ομάδα ικανή να κοντράρει την Τσέλσι για 95 λεπτά. Στις επόμενες λίγες εβδομάδες, που θα έχουμε κάνει περισσότερη δουλειά, θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα