Ντι Μαρία: Γνωριζόμαστε καλά με την Ντόρτμουντ

13:11 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την φάση των ομίλων, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ συναντώνται ξανά, αυτή την φορά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις δυο ομάδες να γνωρίζουν πλέον καλά η μία την άλλη όπως υπογράμμισε ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης στην Βεστφαλία, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Θα παίξουμε για τρίτη φορά φέτος με τους Γερμανούς, οπότε ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να κερδίσουμε, γιατί η Μπορούσια Ντόρτμουντ παίζει εξαιρετικά και έχει φτάσει ως εδώ πανάξια. Το μόνο καλό είναι

πως δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσουν, αφού τους γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον. Όπως και αυτοί εμάς, βέβαια".
Για τους αγώνες με την Ντόρτμουντ, ο Ντι Μαρία δήλωσε: "Οι αντίπαλοι μας παίζουν παρόμοια με εμάς. Τους αρέσει να βγαίνουν γρήγορα στις αντεπιθέσεις και κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ταχύτητα. Αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και πιστεύω πως δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Πάντως, οι αγώνες με την Ντόρτμουντ θα είναι αμφίρροποι, δύσκολοι αλλά και πολύ ενδιαφέροντες. Ελπίζω να τα καταφέρουμε να προκριθούμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα