Ντιαρά: Με ενδιαφέρει το πρότζεκτ του ΠΑΟ

10:32 19/6/2013 - Πηγή: AEK365

Τις επαφές του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, επιβεβαίωσε ο Μαχαμαντού Ντιαρά ο οποίος υποστήριξε πως το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε τον ενδιαφέρει και έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να προσφέρουν στον Ντιαρά ένα συμβόλαιο ανάλογο με αυτό του Λουτσιάνο Φιγκερόα μιας και ο αμυντικός από το Μάλι ταλαιπωρείται από τραυματισμούς στο γόνατο και στην

ΠΑΕ θέλουν να είναι καλυμμένοι. Έτσι λοιπόν, στον Ντιαρά θα προσφερθεί ένα πάγιο ποσό ως ετήσια αποζημίωση, στο οποίο θα προστίθενται μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαχαμαντού Ντιαρά στην εφημερίδα GOAL NEWS
Για την συνάντηση του με τον Αναστασίου: "Συναντηθήκαμε πριν από λίγες μέρες με τον Αναστασίου στο Λονδίνο και μου ανέλυσε το πλάνο που έχει για τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας περιόδου. Ο Γιάννης είναι ένα πρόσωπο για το οποίο έχω σεβασμό".
Για το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού: "Μπορώ να πω ότι μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ που με ενδιαφέρει. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή επιλογή για την καριέρα μου και χαίρομαι που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος ενδιαφέρεται για μένα. Θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες".
Για την κατάσταση του, αφού έχει αρκετούς τραυματισμούς στο γόνατο: "Έχω ξεκινήσει προπονήσεις στην Γαλλία μετά τον τελευταίο μου τραυματισμό. Ακολουθώ καθημερινά ένα αρκετά επίπονο πρόγραμμα με τρέξιμο και διάφορες άλλες ασκήσεις. Θέλω να γυρίσω δυνατός και θα γυρίσω. Πιστεύω ότι σε ένα μήνα θα είμαι έτοιμος για να μπω ξανά στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα