Ντομίνγκες: Θέλω να προσφέρω τα πάντα στον ΟΣΦΠ

18:29 13/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού καθώς, όπως αποκάλυψε, κίνητρο του είναι η κατάκτηση τίτλων και πρόσθεσε πως θέλει να προσφέρει τα πάντα στην νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός επιτελικός μέσος στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ:

- Ποιες οι εντυπώσεις σου από την πορεία της προετοιμασίας; Είναι λίγες οι μέρες, αλλά μία εικόνα την έχεις.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, που έχω περάσει αυτές τις μέρες με το υπόλοιπο σύνολο. Είναι πολύ καλή η δουλειά που γίνεται εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να ζήσω και τη συνέχεια».
- Αισθάνεσαι ότι έχεις προσαρμοστεί ή ότι χρειάζεσαι χρόνο για να μπεις στο κλίμα του Ολυμπιακού;
«Όλα πάνε πολύ καλά. Γύρω γύρω από την ομάδα και μέσα σε αυτήν υπάρχουν άνθρωποι που σε κάνουν να προσαρμοστείς το συντομότερο δυνατόν. Εγώ θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».
- Είσαι ένας παίκτης με γεμάτη καριέρα, με τίτλους. Στον Ολυμπιακό πώς την βλέπεις την καριέρα σου;
«Όπως είχα δηλώσει και στην παρουσίαση, για εμένα είναι κίνητρο στον Ολυμπιακό, να κερδίζω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Είναι και ο Ολυμπιακός που έχει κίνητρο για τίτλους. Είναι σημαντικό για εμένα. Θέλω να προσφέρω τα πάντα σε αυτή την ομάδα».
- Ο κόσμος της ομάδας είναι απαιτητικός. Το πρώτο που θέλει είναι να ματώνει τη φανέλα του. Εσύ είσαι τέτοιος ποδοσφαιριστής, αλλά έχουμε καταλάβει ότι δεν λες μεγάλα λόγια. Μπορείς να το υποσχεθείς τουλάχιστον στον κόσμο ότι θα ματώνεις τη φανέλα;
«Πολλές φορές δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Πρέπει να απαντάς στο γήπεδο. Εγώ θα ματώνω τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι γιατί αυτό αξίζει σε κάθε ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα